Slagerij Van Rhee

Slagerij & Worstmakerij sinds 1928Van Rhee

In het landelijke Uddel, centraal in Nederland, staat al zo'n 80 jaar Slagerij van Rhee, in 1928 opgericht door de grootvader van de huidige eigenaar en in de jaren '70 voortgezet door zijn twee zoons.

Sinds die tijd heeft de onderneming een sterke groei doorgemaakt, met name op het gebied van de ambachtelijke productie van vleeswaren en (rook)worstsoorten in de eigen worstmakerij.

Modernisering en professionalisering

In 2002 hebben wij, André en Els van Rhee, het bedrijf overgenomen van André's vader en oom. Wij hebben het in de jaren daarna grondig gemoderniseerd, zowel met verbouwingen en investering in materieel als met procedurele aanpassingen. Het bedrijf heeft de belangrijkste keurmerken en voldoet aan de actuele normen (FSSC22000). Door onze gestandaardiseerde processen kunnen wij onze zakelijke en particuliere klanten een product van zeer constante kwaliteit bieden.

Het ambacht blijft

Al is het bedrijf nog zo modern, wij blijven het vak benaderen als een échte ambachtelijke slager, die zelf persoonlijk het mooiste vlees selecteert en inkoopt. De schaalgrootte van onze onderneming is ideaal voor flexibele samenwerking met de afnemers. De manier van werken staat garant voor een uniform product, terwijl we door de relatief kleine schaal van de productie toch ook nog maatwerk kunnen bieden. Wij produceren bijvoorbeeld naast een groot vast assortiment ook worsten en vleeswaren met klantspecifieke kruiding, zodat onze klant desgewenst onder eigen label een mooi maatwerkproduct kan verkopen.

Partner van supermarkten en vleeswarengrossiers

Steeds meer supermarkten en groothandels in vers ontdekken de vleeswaren en worsten van slagerij en worstmakerij Van Rhee. Wilt u onze producten in uw assortiment opnemen, dan zult u al snel ontdekken dat wij het als uitdaging zien om u op maat te bedienen. Dat betekent natuurlijk tijdige levering van de bestelde producten, maar ook een flexibele instelling als er eens iets extra's gedaan moet worden. Je kunt ons gezien de productiecapaciteit niet meer echt een ambachtelijke slagerij noemen. Maar we zijn ook zeker geen 'vleesfabriek'. Ondanks de moderne hulpmiddelen doet ons product qua ambachtelijke kwaliteit zeker niet onder voor de worsten en vleeswaren van de generaties die ons voor gingen.

 Mogelijkheden bespreken? Neem contact op. 

Als u geïnteresseerd bent in samenwerking met een modern slagersbedrijf op ambachtelijke grondslag, neem dan vooral contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij u en vooral uw klanten kunnen bieden. Bel met André of Els van Rhee, telefoon 0577-402216 of mail naar info@vanrheevleeswaren.nl.

Of gebruik ons contactformulier: