Slagerij Van Rhee

Een ambachtelijk fabriekje

Als succesvol en groeiend ambachtelijk bedrijf hink je vaak op twee gedachten. Aan de ene kant wil je zo veel mogelijk handmatig blijven werken, al is dat ook arbeidsintensief en dus relatief kostbaar.

Anderzijds wil je delen van het proces automatiseren om de productie op te kunnen voeren en de kosten te drukken. Maar vlees is en blijft een natuurproduct, dat nu eenmaal niet altijd op dezelfde manier verwerkbaar is. Bij de automatisering van onze processen trekken wij de streep waar machinale verwerking en kostenbeheersing ten koste gaan van de kwaliteit en de smaak. We willen graag groeien, maar we hebben ook onze trots.

opschalen waar het kan

Als ambachtelijke slagerij en worstmakerij kiezen wij dus resoluut voor kwaliteit, ook al beperken we hiermee onze productiecapaciteit. Het lijkt of het vak van ambachtelijke slager niet te rijmen valt met de uniformiteit van machinale verwerking, maar dat valt erg mee. We kopen bijvoorbeeld heel gecontroleerd en gestructureerd in bij vaste, betrouwbare leveranciers. Zo krijgen wij zonder ingewikkelde handgrepen vlees met betrouwbare vetpercentages, als basis voor een uniform eindproduct.

Recepturen en specificaties

Door te werken conform vaste procedures kunnen we de eigenschappen van onze producten optimaal beheersen. De consument krijgt telkens exact de smaak en de kwaliteit die hij van ons gewend is. Een eersteklas vleesproduct met hoogwaardige kruiding. Door onze strenge kwaliteitsprocedures kunnen we ook de etikettering conform de normen uitvoeren, met een nauwkeurige specificatie van de ingrediënten, de voedingswaarde, de vetgehaltes en vermelding van eventuele allergenen.

Meer weten over onze producten? 

Voor informatie over onze productiemethoden en producten neemt u contact op met André of Els van Rhee, telefoon 0577-402216. Mail naar info@vanrheevleeswaren.nl.

Of gebruik het contactformulier: