Slagerij Van Rhee

Private label vleeswaren: onze kwaliteit, 
uw naam

Hebt u een supermarktbedrijf of een delicatessenzaak en wilt u een eigen lijn private label vleeswaren in de markt zetten?

Wij helpen u graag met een assortiment op maat. Van een enkele rookworst tot een compleet schap voorgesneden en verpakte verse ambachtelijke vleeswaren... verwen uw klanten met topkwaliteit onder uw eigen naam.

gegarandeerde kwaliteit, meer omzet

Als uw naam er op staat, moet het natuurlijk perfect zijn. Wij denken er precies zo over en omringen uw private label vleeswaren-product met nét zo veel zorg als ons eigen Van Rhee merkassortiment. Het is overigens een goed idee om voor de Van Rhee artikelen uw eigen aparte, 'ambachtelijke' productlijn te ontwikkelen. De ervaring is dat de klanten al snel ontdekken dat uw private label vleeswaren en worsten met grote zorg en smaak bereid zijn, waardoor u dus een eigen A-merk in huis hebt. Daarvoor betaalt de klant graag iets extra's.

ambachtelijk, maar conform alle normen

Het feit dat wij onze vleeswaren en worsten op ambachtelijke wijze produceren, doet niets af aan de hoge kwaliteitsnormen. Slagerij Van Rhee produceert volgens HACCP regels en heeft het certificaat ISO 22000, plus - voor biologische producten - het SKAL-certificaat. Elk product wordt gelabeld met alle ingrediënten, de voedingswaarde, de THT-datum en eventuele allergenen-informatie. Ook passen we ons actief aan bij de trend om steeds minder zout te gebruiken. Het gebruik van E-nummers proberen we te beperken. Een iets andere kruiding zorgt dat het product tóch z'n karakteristieke smaak houdt.

Verpakking en etikettering private label vleeswaren 

Hebt u speciale wensen, of hebt u uw eigen verpakkingsmateriaal en stickers? Geen probleem, omdat wij nog veel handmatig doen, zijn er amper technische beperkingen. Wilt u meer weten over vleeswaren onder private label? Neem contact op met Els of André van Rhee: telefoon 0577-402216, e-mail: info@vanrheevleeswaren.nl.

Of gebruik ons contactformulier: