Slagerij Van Rhee

Vleeswaren voor het grootwinkelbedrijf

Steeds meer supermarkten ontdekken de meerwaarde van Van Rhee Vleeswaren voor de supermarkt. Een ambachtelijk streekproduct van de Veluwe valt niet alleen bij Veluwenaars in de smaak.

Wij leveren onze vleeswaren aan supermarkten in heel Nederland. Soms via de centrale inkooporganisatie voor de belevering van een groep winkels. Soms ook op initiatief van een individuele franchise-houder, die gebruik maakt van de mogelijkheid autonoom bepaalde (streek)producten in te kopen.


Ambachtelijke vleeswaren voor de supermarkt

Of we onze vleeswaren voor de supermarkt nu onder het merk Van Rhee verkopen (de Van Rhee Rookworst heeft een uitstekende reputatie!), als private label of voorgesneden verpakt via de slagerij van de supermarkt, de consument heeft al snel door dat het hier om een ambachtelijk bereid product gaat. De vorm, de smaakintensiteit, de afwezigheid van kunstmatige smaak- en kleurstoffen, de verse 'bite'... het draagt allemaal bij tot de kwaliteitsbeleving.

Partnership in POS-promotie

Bij de introductie van de Van Rhee gedroogde en gerookte worsten en andere vleeswaren voor de supermarkt werken we dikwijls samen aan speciale promotie-acties. Proeven is geloven, zeker als het gaat om onze rookworst, grillworst en erwtensoep. Daarom laten we de consumenten graag eens in de winkel de smaak van onze producten testen. Dergelijke evenementen brengen leven in de supermarkt, en zorgen voor een vliegende start als het gaat om de omzet van onze vleeswaren. Consumenten herkennen kwaliteit, gaan direct tot aankoop over en komen er graag later nog eens voor terug.

Flexibiliteit in samenwerking

Een van de voordelen van samenwerken met Slagerij Van Rhee is onze servicegerichte instelling en de flexibiliteit die daar bij hoort. Wij zijn geen industrieel bedrijf maar een 'ambachtelijke fabriek'. Dat wil zeggen dat we per klant de receptuur, levervoorwaarden, verpakkingen en bestickering kunnen aanpassen. Ditzelfde geldt voor de levering. Neemt in januari de temperatuur een duik en stijgt de snertconsumptie? Dan gaan wij keihard aan de slag om u op korte termijn erwtensoep, spek en rookworst te leveren.

Uw supermarkt en onze vleeswaren? 

U kunt direct op deze site een bestelling bij ons doen. Maar veel liever komen wij eerst eens bij u langs om ons assortiment te bespreken. Als ervaren ambachtelijke slager kennen wij de voorkeuren van consumenten in diverse regio's en kunnen wij u daardoor als échte partners adviseren over de meest kansrijke vleeswaren en worsten voor uw supermarkt. Interesse? Neem contact op met Els of André van Rhee. Bel telefoon 0577-402216, mail naar info@vanrheevleeswaren.nl.

Of gebruik ons contactformulier: