Slagerij Van Rhee

Vleeswaren voor de groothandel in vers

Als leverancier van vleeswaren voor de groothandel weten wij als geen ander dat vleeswarengrossiers hun partners kiezen op de snelheid en de betrouwbaarheid van de levering.

En natuurlijk op de kwaliteit van de vleeswaren, die de grossiers immers ook weer volgens een strak schema moeten leveren aan de detailhandel. Onze vleeswaren komen via de groothandel in vers terecht bij individuele slagers, de vleesafdeling van kleinere supermarkten, delicatessenwinkels en grootkeukens. Kortom: bij kritische mensen met verstand van ons product.


Betrouwbare levering

Als een groothandel verse vleeswaren levert aan een slager of supermarkt, wil hij verzekerd zijn van een uniform product, dat week na week dezelfde uitstraling en smaak heeft. Ook al maken wij ambachtelijk vleeswaren, door onze werkwijze kunnen wij toch een zeer stabiele, betrouwbare kwaliteit bieden. Al onze producten worden met grote zorg ingekocht en volgens vaste procedés bereid. Wij zijn dan ook gecertificeerd conform HACCP, ISO 22000 en - voor de biologische producten - SKAL.

wij helpen de slager scoren

Slagers hebben niet altijd de tijd en gelegenheid om zelf de meer complexe producten vanaf de grondstof te bereiden. Zij kopen daarom graag voorbewerkte vleeswaren, waarbij het stadium van de bereiding afhangt van de persoonlijke voorkeur. Onze grillworst bijvoorbeeld wordt door de groothandel vaak naturel en ongebraden verkocht zodat de slager de worst zelf kan kruiden en braden. Voor een lekkere braadlucht in de winkel. En natuurlijk kopen veel slagers (zelfstandig of in de supermarkt) worsten en hammen aan één stuk om deze zelf te versnijden en te verpakken. Door onze ambachtelijke bereiding krijgt de klant echt een mooi product mee naar huis, dat zeker tot herhaalaankoop zal leiden.

een beetje extra service

De grossiers die wij beleveren zijn uiterst content met de samenwerking. Niet alleen om de stabiele kwaliteit van onze producten, maar ook om onze betrouwbare service. Afspraak is afspraak. Wij garanderen tijdige levering zodat de grossier zijn leverschema's kan naleven. Verder is het fijn om zaken te doen met de baas zelf. 'Korte lijnen' betekent bij ons dat de grossier gewoon even met André of Els van Rhee belt als er wat is. Snel een paar honderd kilo extra rookworst nodig? Geen probleem. En ook op productinhoudelijke vragen krijgt u van ons direct een ter zake kundig antwoord.

grossiert u in vleeswaren? 

Als vaste leverancier van vleeswaren bij diverse groothandels in vers weten wij precies wat u nodig hebt. Qua assortiment maar vooral ook qua service. Interesse in samenwerking? Kennis maken met ons product? Eerst een paar referenties? Wij zijn heel flexibel. Neem contact op met Els ofAndré van Rhee: telefoon 0577-402216, mail: info@vanrheevleeswaren.nl.

Of gebruik ons contactformulier