Slagerij Van Rhee

Ambachtelijke
leverworst

Pure varkenslever, verrijkt met  varkensvlees en stukjes spek. Van de lichtgekruide fijne leverworst, via de wat grovere boerenleverworst tot de stevig gekruide Hausmacher... worst voor de echte liefhebber.

Je hebt leverworst en leverworst. De kwaliteit van een goede leverworst begint bij de selectie van de beste varkenslevers bij vaste leveranciers die weten welke hoge eisen wij stellen. Wij maken verschillende leverworsten met zowel fijne als meer grove structuur. Speciale vermelding verdient onze in natuurdarm verpakte fijne leverworst... het ambacht straalt er van af!

leverworst (hausmacher)

De Hausmacher herken je aan zijn grove structuur met stukjes vet. Bovendien heeft de Hausmacher een kloek formaat waardoor hij het goed doet op de snijmachine. Vanzelfsprekend is onze Hausmacher 100% hausgemacht!​​​​​​​

1000 gr vacuüm verpakt

boeren
​​​​​​​leverworst

De ingrediënten zijn ongeveer gelijk aan die van onze fijne leverworst, maar met een wat grovere maling. Dit geeft meer structuur aan de worst, waar je echte stukjes lever in aantreft.

300 GR VERPAKT IN PLASTIC DARM

leverworst fijn

Een verpakte leverworst met een fijne structuur die u zowel in plakjes of blokjes bij de borrel kunt serveren, als op een lekkere bruine boterham. Voor een traditionele lunch met fijne leversmaak.

300 gr verpakt in plastic darm

leverworst in  natuurdarm

Veel mensen geven de voorkeur aan een leverworst in natuurdarm, omdat de worst hierin beter kan ademen. Dit zorgt voor een subtiel andere smaak. Voor de liefhebbers!

300 gr verpakt in natuurdarm