Slagerij Van Rhee

Landelijk kampioen in
rookworsten

Een van de grote specialiteiten van Van Rhee. Ambachtelijk, geen chemie en zonder foute E-nummers.

Een van de kernactiviteiten van Van Rhee's ambachtelijke worstmakerij is het roken van de zelfgemaakte worsten. Niet te lang, niet te kort, in een rookkast met een uitgekiend mengsel van houtsnippers voor een zachte rooksmaak. Vroeger rookten we de worsten vooral om ze langer houdbaar te maken. Tegenwoordig doen we het vooral omdat we gék zijn op dat natuurlijke rooksmaakje.

En onze moeite werd beloond: met deze kwaliteit rookworsten werd Van Rhee Worstenmakerij landelijk kampioen in 2004!

Rookworst fijn

Heerlijke sappige rookworst, fijn gemalen en fijn gekruid. Wie deze worst proeft, begrijpt meteen waarom roken kan leiden tot verslaving.

250 gr vacuüm verpakt

Van Rhee Worstenmakerij:​​​​​​​Landelijk kampioen in 2000 en 2004

Een goede rookworst maken is precisiewerk, dat begint bij de inkoop van topkwaliteit vlees. Je moet het proces nauwkeurig beheersen, zodat de eerste worst net zo lekker is als nummer 1.000. Onze rookworsten zijn ambachtelijk gerookt op eikenhout en beukensnippers. Puur natuur!

rookworst grof

Speciaal voor mensen die houden van een wat grovere worst met een stevige beet. Ondanks de grove structuur toch zeer fijn voor bij de maaltijd of als snack, dankzij het geraffineerde rooksmaakje.

250 gr vacuüm verpakt

Rookworst 1-persoons

Niet iedereen wil meteen een hele rookworst soldaat maken. Voor de kleine huishoudens is er de vacuüm verpakte fijne rookworst 1-persoons. Smaakt naar meer? Gelukkig verkopen wij ze per twee stuks.

100 gr vacuüm verpakt (per 2 stuks)