Slagerij Van Rhee

Professionele
worstenmaker

Van Rhee Vleeswaren is een gecertificeerde en ambachtelijke worstmakerij. We maken onze producten in een vast gestandaardiseerd productieproces. Met het allerbeste, handgeselecteerde rund- en varkensvlees en rijke kruidenboeketten. En heel veel verstand van gekookte, gerookte en gedroogde worst. Onze liefde voor het vak en voor het product, die proef je in elke worst.

Droge worst kruidnagel

In sommige delen van Nederland proeven ze graag kruidnagel in de droge worsten. Wij bedienen ook deze klanten graag met de echte 'Van Rhee kruidnagelworst'.

250 gr gasverpakt

Droge worst

Wij maken onze droge worsten van varkensvlees, maar voegen ook rundvlees toe, voor extra smaak. De worsten mogen drogen in onze eigen droogkamers. Daarbij nemen we graag de tijd, zodat de worst mooi gelijkmatig droogt en het velletje zacht blijft.

250 gr gasverpakt

Droge worst met Italiaanse kruiden

Een mengsel van Provençaalse en Italiaanse kruiden geven deze worst een mediterrane uitstraling en dito smaak. Heerlijk bij een glaasje wijn uit die streken.

150 GR GASVERPAKT

Boerenmetworst

Ambachtelijke metworst met een grovere stuctuur

1000 gr vacuüm verpakt

Barbecueworst

Gemaakt van varkensvlees, rund of kip met pure, verse ingrediënten.

80 gr vacuüm verpakt (per 4 stuks)

barbecueworst in vele smaken

Wij leveren standaard BBQ-worst naturel, kip indian, kip Di Napoli, tuinkruiden, kerrie, texas en rund naturel. Maar bij voldoende afname maken we ook graag barbecueworstjes op smaak voor onze klanten. 

knakworst

Knakworsten  zijn gemaakt van varkensvlees, met een klein beetje rundvlees. Een waarschuwing: Van Rhee Knakworstjes zijn verslavend!

Bijt in onze knakworst en hij zegt: 'Knak!'. 

50 gr vacuüm verpakt (per 5 stuks)

Kookworst ring

Kookworst voor de snijlijn

2500 gr vacuüm verpakt

runderkookworst

Magere kookworst met de volle smaak van rundvlees

300 gr vacuüm verpakt

Kookworst

300 gr vacuüm verpakt